BALKON KAPATMA MODELLERİ VE FİYATLARI

Balkonlar dış cephelerde yağmur kar rüzgâr gibi hava şartlarında en dayanıksız alanlar olmak üzere, Yapılan taban İzalasyonları seramiklerin zamanla alt katlara ve odalara su sızdırmalarına neden olmakla beraber olumsuz kötü hava şartlarında balkonların kullanım alanları yetersiz kalarak azalmaktadır.

Yağmur yağarken balkonunuzda oturarak keyifli bir Çay içmek isterseniz bir telefon kadar yakınız ‘ENDOĞRU YERDESİNİZ !

Balkonun uzun konumuna ve yönüne göre uygun malzemeler seçilerek istek ve beklentilerinizi doğrultusunda çatı karkas Ve balkon kapatma montajı yapıyoruz.

Sağlıklı ve uzun yıllar kullanabileceğiniz üstü kapalı bir balkon kapatma uygulamalarında diğer rakiplerimizden farklı bir montaj tekniğine sahibiz ve becerilerimiz var nasıl mı ?

ÜNALLAR ÇATI balkon kapatma uygulamalarında çivi kullanmamakla beraber özel vida ve aparatlar yardımlarıyla montajı yapıyoruz.

Konuma göre malzeme seçimi yaparak cephe’ye ve yağış yönlerine göre balkon kapatma seçimi yapmaktayız bazı bölgelerde Shingle kullanmadığımız gibi çok yağışlı yerlerde de kiremit kullanmıyoruz.

Buraya Tıklamalısınız! BALKON KAPATMA 

BALKON KAPATMA MODELLERİ

Türkiyede en çok tercih edilen balkon kapatma modellerinin başında elbetki ahşap balkon kapatma modeli geliyor. Eger bahçe katında veya çatı katında bir balkon kapatma planlıyorsanız eğer bu modeller size daha cazip geliyorsa bu sitedeki balkon kapatma modellerini beğeneceksiniz.

Özel kombinasyonlu balkon kapatma ile böylece yaz aylarının öylen sıcaklarında balkonunuz'da serin bir şekilde rahatlıkla oturabilirsiniz.

Kış aylarının soğuk, yağmur,kar ve kötü olumsuz hava şartlarında balkonunuzda yaz havasıymış gibi rahatlıkla oturabilirsiniz.

Balkon kapatma modellerinde en çok tercih edilen modeller arasında düz tavan balkon kapatma ve ters tavan balkon kapatma geliyor.

1 Düz Tavan Balkon Modeli

Düz tavan balkon kapatma modeli lambirilerin alttan montajı yapıldığında tavanın bitmiş hali düz bir lambiri tava görünümüdür.

DÜZ TAVAN MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

2 Ters Tavan Balkon Modeli

Ters tavan balkon kapatma modeli lambirilerin üstten görünmesiyle taşıyıcı aksamların altta kalmasıyla görünen bir balkon kapatma modelidir

TERS TAVAN BALKON MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

 

BALKON KAPATMA FİYATLARI

Evinizdeki bir balkonu kapatmaya karar verdiyseniz elbette öncelikle bir bütçe çıkarmanız gerekiyor. Balkon kapatma sistemleri  hakkında ortalama bir fiyat almak aslında çok zor çünkü birbirinden farklı profösyonel firmalar var. Bu firmalar değişik malzeme kalitesi ve uygulamalarla oldukça farklı fiyatlar verebiliyorlar. Tabi balkonunuzun mimari yapısı, formu, uzunluğu, genişliği, yüsekliğ, büyüklügü ve eyimi de fiyatta değişim yaratıyor.

Ancak yine ahşap balkon kapatma sistemlerine göre daha ekonomik olduklarını söylemek mümkün. ortalama balkon kapatma m2 fiyatları 500tl den başlıyor diyebiliriz. Tabi bu fiyatın yaşadığımız bölgelerde fiyatların değişeceğini yeniden belirtelim.

Bu konuda başka sizlerin beğeneceği örneklere göz atmak istermisiniz ? Buraya Tıklayınız.

Balkonunuzu tamemen kapatmak değil ama yalnızca tavana bir gölgeleme ve yağıştan korunmak sistemi kurak istiyorsanız

HER EVE UYGUN BALKON KAPATMA MODELLERİ başlıklı yazımızdaki modellere göz gezdirip balkon kapatma modellerine bakmanızı tavsiye ediyoruz.

Ünallar Çatı Ekibi Olarak Sizlere Balkon Kapatma ? Balkon Kapatma Modelleri ? Balkon Kapatma Fiyatları ? Hakkında Bahsettik Umuyoruzki Kafanızdaki Sorular Cevap Bulmuştur. Aklınıza Takılan Başka Sorular Olursa Biz Ünallar Çatı Ekibine Her Zaman Sorularınızı  sorabilirsiniz.

ÜNALLAR ÇATI olarak sizlere yıllardır balkon kapatma hizmet vermekteyiz, Web sitemizde yer alan tüm görseller firmamızın yapımında bulunduğu projelere aittir.

WhatsApp 7/24 Hizmet

Fiyat Danışma Bilgi..

+90 532 050 41 79

 

Resim
X