TERAS BALKON KAPATMA | MODELLERİ ve SİSTEMLERİ ?

Eğer evinizin bahçesi, balkonu veya terası var ise oldukça şanslı olduğunuzu sizlere söyleyebiliriz. Çünkü özellikle şehir merkezlerinde en çok tercih edilen küçük yada büyük balkonlu terasla tercih ediliyor.

Moderin bir apartman dairesi veya müstakil bir evinden söz edelim. Teraslar dört mevsiz nefes almamızı sağlayan, evi dışarıda ferahlık ile buluşturan, evinizin baktığı manzaranı tadını çıkarmanıza olanak veren keyifli geniş alanlardır.

Tabi terasların ve balkonların keyfini tüm sene maksimum düzeyde sürebilmemiz için üstü kapalı bir alanında yer alması mutlaka gerekir. Yazın güneşün yoğun olduğu öylen saatlerinde bizleri serinletecek, kış aylarında ise yağmurdan, kardan ve soğuktan korunarak temiz hava alabilmemize olanak veren yaşam alanları bu kapalı teras alanları olacaktır.

Peki açık terası kapatmanın yolları nelerdir ? Aslında bu konuda seçenekler, hem malzeme çeşitliliği hem de model zenginliği açısından bir hayli fazla. önemli olan evinizin terasının mimari yapısı, çizimi, özellikleri, teras kapatmaya uygun olmasıdır. Yazları sıcaktan kış ayları ise soğuktan korunmak için en ideal alandır.

EN GÜZEL TERAS BALKON KAPATMA MODELLERİ

TERAS BALKON KAPATMA SİSTEMLERİ

Teras balkon kapatma sistemleri, çatısı ve etrafı tamamen konforlu bir kış bahçesidir. Isı izolasyonunun önemli olduğu konut, villa ve balkonu büyük olan çok amaçlı tercih edilen teras sistemleri büyük balkonlarda kullanılır. Balkonlar her evin değerli köşelerinden birisidir. teras balkonun daha şık  ve konforlu bir hale gelmesi ile birlikte her mevsimde kullanılmasıda mümkün olmaktadır.

Yaz aylarında teraslarda hoş bir vakit geçirmek amacıyla hobi olarakta kullanılan balkonlar binalarda önemli yer tutuyor. Genellikle ev eşyalarının ve kullanılmayan eşyaların muhafazası için idealdir. Özellikle açık olan teraslar yağmur, kar gibi kötü hava koşullarından korunması için teras balkon kapatma sistemleri uygulanır.

TERAS BALKON KAPATMA MODELLERİ

Günümüzde bir çok farklı amaçla kullanılan teras balkon kapatma modelleri bir çok farklı malzemeden imal edilmektedir. Malzeme seçenekleri tamamen ekonomik gerekçelere veya tercih  sebeblerine göre değişiklik gösterir. Bunların başına teras balkon kapatma modelleri gelmektedir. 

Buraya Tıklamalısın! TERAS BALKON KAPATMA MODELLERİ 

 

ÜNALLAR ÇATI olarak sizlere yıllardır teras balkon kapatma hizmet vermekteyiz, Web sitemizde yer alan tüm görseller firmamızın yapımında bulunduğu projelere aittir.

Hemen fiyat almak için WhatsApp hattımıza Ulaşabilirsiniz.

WhatsApp 7/24 Hizmet

Fiyat Danışma Bilgi..

+90 532 050 41 79

 

 

Resim
X